WELCOME TO BOK KITCHEN!

Tuesday 28 June 2011

TERMA & SYARAT

Pembayaran

1. Bayaran sebanyak 50% harga produk PERLU dibayar melalui akaun dan baki 50% harga produk perlu dibayar semasa pengambilan (Self-Collect/Pick-up).

2. Sekiranya barang PERLU di hantar melalui POS/Kurier/, pengesahan bayaran 100% barang perlu dibuat sebelum proses penghantaran diteruskan . Pembayaran boleh dilakukan melalui akaun bank no
:

a) Maybank - 151593026049 (SITI RADZIAH ABD SAHAR)

3. Setelah pembayaran dibuat sila email kepada saya maklumat seperti berikut di email    lovelysamsoon.bakery@gmail.com : -

NAMA:
REF NUMBER:
TARIKH PEMBAYARAN/TRANSAKSI:
WAKTU TRANSAKSI:
NAMA BANK :
*sila sms kepada saya jika pembayaran & email telah dihantar.

4. Kos Penghantaran perlu dibayar mengikut :-
(a) POS@Kurier 
  • Semenanjung Malaysia, caj sebanyak RM15.00 untuk 0-5kg, tambahan RM2.00 untuk setiap penambahan kilogram (kg). Perlu menggunalan Ice box/Foam box untuk menjamin kualiti coklat dan mengelakkan coklat cair. Kos Ice Box/Foam Box RM15.00 (akan di tambah sebagai Kos Penghantaran).
  • Sabah / Sarawak, caj sebanyak RM48 untuk 0-5kg, tambahan RM3.00 untuk setiap penambahan kilogram. Perlu menggunakan Ice Box/Foam Box untuk menjamin kualiti coklat dan mengelakkan coklat cair. Kos Ice Box/Foam Box RM15.00 (akan ditambah sebagai Kos Penghantaran).
(b)  Tiada cas yang dikenakan bagi Self pick-up. 
  • Anda boleh mengambil terus tempahan anda di kawasan sekitar Johor Bharu seperti Plaza Angsana, Giant Tampoi atau pun Petronas Tampoi (MC'D). Tiada sebarang cas dikenakan.

0 comments:

Post a Comment

Nuffnang